ROBERT MØLLER-JENSEN

Mød Robert, vores dygtige og dedikerede massør.

Robert er uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsmassør. Han har en god forståelse for kroppen, samt de gener og smerter der kan opstå, både ved sportsskader, grundet ”forkerte” bevægelser eller grundet for lidt bevægelse.
Han er 41 år, lykkelig gift og har 2 sønner. Han behandler hos Doktor Akupunktur i Værløse, og er din faste behandler hos DK Massage.

Robert er en yderst aktiv person,  Han er Crossfit instruktør og er selv ivrig udøver af denne sport som også indbefatter olympisk vægtløftning og mobility.
Som dreng var han idrætsgymnast på højt niveau og siden han han dyrket diverse former på kampsport; primært Brasiliansk Jiu-Jitsu og Wing-Chun.

Træning har altid været en vigtig faktor i Roberts liv, ligesom kroppen og dens funktioner generelt, har Roberts interesse. I 2014 tog Robert derfor uddannelsen som læge eksamineret Fysiurgisk- og sportsmassør. Og det bekræftede ham i, at det var den vej han gerne ville; Robert ville arbejde fuld tid med kropppen og de mulighedden den har for at helbrede sig selv, hvis den bliver behandlet rigtigt og hjulpet godt på vej, blandt andet med fysiurgisk massage Og det er præcis hvad han gør i dag.

Netop grundet sin erfaring med træning har han en god og bred forståelse for idrætsskader, hvad enten det er overtræning eller akut opstået. Ikke mindst, forstår han vigtigheden for at udøveren skal hurtig ’tilbage’ igen. Det giver mig ham stor personlig tilfredsstillelse at hjælpe med dette og han følger altid sine klienter helt til dørs for at sikre at hans behandlinger virker efter hensigten.

Robert har hjulpet utallige klienter hurtigt tilbage til deres førlighed og træning – og han glæder sig til også at hjælpe dig!

Bestil tid til massage.

Du fortjener det!